Zato, da lahko naše telo, duša in čustva dolgoročno ostanejo v zdravilni energiji, v Čarobni trgovinici ponujam tudi nekaj zdravilnih pripomočkov, ki jih lahko uporabljate tudi sami doma ali pa z njimi celo obogatite svoj bivanjski prostor.

Najbolj ponosna sem na slike mandal, ki jih oblikujem sama, lahko tudi po naročilu. Ob izdelavi se vključita moj kreativni duh in energijski potencial, umetnija, ki nastane pa je res nekaj posebnega.

Poleg mandal sem v Čarobno trgovinico vključila nekatere zdravilne pripomočke, s katerimi imam odlične izkušnje tudi sama. Ker sem na lastni koži preizkusila njihovo delovanje in so me rezultati navdušili, nekatere od njih vključujem v svoje terapije, v Čarobni trgovinici pa si jih lahko kupite tudi za domačo uporabo.

MANDALE

Kaj pravzaprav pomeni beseda MANDALA? Mandala v sanskrtu označuje sveti krog in se povezuje s pojmi, kot so molitev, meditacija, zdravljenje …Predstavlja simbol, ta pa je lahko  del vsake religije,  vsakega bitja. Preprosto je naslikana molitev ali meditacija vibracije ljubezni.

Sveta geometrija uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje nivoje zavesti ter odklepa starodavne modrosti in moči.

Za priljubljenost mandale na Zahodu je zaslužen Carl Gustav Jung, ki je mandalo opisal kot psihokozmogram oziroma risbo našega duševnega vesolja, urejeno razporejenost misli.

Uporabljal jo je v psihoterapevtski praksi, pomagale so mu preiti krizo, ki jo je imel po prekinitvi sodelovanja s Sigmundom Freudom, mandalo je namreč definiral tudi kot prikaz nezavednega jaza in jo uporabljal za odkrivanje čustvenih motenj ter za ponovno vzpostavljanje celovitosti osebnosti.

Tudi barve v mandalah imajo velik vpliv na nas. Nekatere nas poživljajo, nam dajejo energijo, druge nas zdravijo. Barve so govorica naše duše. Ste kdaj pomislili, kakšna je barva vašega imena?

Če bi želeli mandalo, ki vibrira z vašim imenom, mi pošljite povpraševanje na e-naslov nadjaluk@gmail.com. Avtorica vseh mandal na tej strani sem Nadica Lukman.

Preveri, katera mandala je prava zate:

Mandala igrivost in radost

Mandala spodbuja k igrivosti, samozavesti in toplini, veselju do življenja.

 

Mandala kozmična modrost

Mandala spodbuja k igrivosti, samozavesti in toplini, veselju do življenja.

Mandala popotnica družinske sreče

Mandala je namenjena celotni družini in njenemu vzdušju. Postavimo jo v dnevni prostor, kjer se največkrat gibajo vsi družinski člani.

Mandala za srečo

Uravnava srčno čakro in pomaga jačati občutke sreče.

Mandala za zaščito

Mandala deluje kot čistilec negativnih energij v prostoru, kjer se nahaja.

Mandala zemlja

Pravi, da je raj tukaj na zemlji, pomaga prizemljiti.

Mandala Spoj z univerzumom

Mandala uravnava sedmo čakro. Preko nje pridemo v  stik z našim višjim jazom in kanaliziramo univerzalno energijo. Z drugim izrazom jo imenujemo tudi kronska čakra, leži pa na vrhu glava. Povezana je z žlezo epifizo in upravljanjem velikih možganov, desnim očesom, živčnim in mišičnim strukturam ter s kožo. Premalo delujoča ali neuravnotežena sedma čakra se dostikrat odraža v pomanjkanju samozavesti in strahu spoznati samega sebe. Lahko imamo občutek, da je življenje brezsmiselno na fizični ravni pa imamo lahko degenerativne bolezni, težave s kostmi, težave z živčnim sistemom, povezujejo jo tudi s kostnim rakom.

Mandala razcvet

Daje moč in rast.

ZDRAVILNI PRIPOMOČKI

Moxa terapija

Moxa terapija predstavlja pomemben del  tradicionalne kitajske medicine. Z moksanjem lajša in zdravi veliko zdravstvenih težav povezanih s pomanjkanjem yang energije. Pomanjkanje te energije se dostikrat kaže v občutku mrzlih rok in nog.
Narejena je iz oglja divjega kitajskega pelina in Kitajci pravijo, da zdravi 100 bolezni. Z moxa paličicami se grejejo akupresurne točke, s tem pa se odstranjuje odvečna vlaga, greje meridiane, s pa se doseže boljši pretok energije in boljše zdravje.
Moxa je primerna tudi za otroke in  starejše.  Odpravlja prebavne težave, razna obolenja pljuč, bronhitise, pomaga pri želodčnih težavah, težavah  s sinusi, zamaščenosti jeter,  težavah z rodili, bolečinami v križu in še mnogih drugih.

.

Zeliščna grelna vrečka

Zeliščno grelno vrečko zelo uspešno uporabljamo za odvajanje vlage in toksinov iz telesa, grejemo si vratna vretenca, križ, pomagamo si pri bolečih ušesih, prehladih, težavah s sinusi, išijasu, bolečih menstruacijah, težavah z želodcem, bolečih sklepih, težavah s pljuči, pomaga tudi pri hujšanju ( grejemo točko nad trtico, če je mrzla ) in še drugih težavah.

Če bi želeli naročiti izdelke iz ponudbe, izpolnite obrazec na desni, po prejemu naročila pa vam bom poslala račun in vam po plačilu izdelek s priporočeno pošto poslala na želeni naslov. Po želji se lahko dogovoriva tudi za osebni prevzem.

NE SPREGLEJ:

naloži si brezplačni e-vodič, v katerem sta opisani akupresurni točki za izboljšavo splošnega razpoloženja in zaustavitev oblivanja!
Klikni na slikico zgoraj in vpiši podatke, da ti lahko pošljem tvoj izvod e-priročnika.

NAJNOVEJŠE IZ MOJEGA BLOGARSKEGA KOTIČKA: