Naše telo je včasih tako “utrujeno”, da za ponoven zagon svoje moči potrebuje zunanji vir energije. Manualne terapije so za ta namen več kot odlično orodje. Tu ne gre za klasično masažo, pač pa s svojimi dotikom in z energijo stimuliram točke na telesu, ki vodijo k ozdravitvi, uravnoteženju, sprostitvi in novemu viru energije.

Moje znanje obsega najrazličnejše manualne tehnike, od Bownove, Tui-na, akupresure … V več kot 20-ih letih izvajanja teh terapij sem spoznala, da vsakemu posamezniku v danem trenutku ustreza nekaj drugega, zato lahko izberem tisto metodo, ki jo posameznik tisti trenutek najbolj potrebuje. Po želji vključim še intuitivno svetovanje. Za prvi obisk priporočan najprej energijski pregled telesa in na ta način določim terapijo, ki vam bo zagotovila najboljše rezultate.

Navadno se dogodi, da stranke k meni pridejo zaradi želje po ozdravitvi določene fizične težave, skozi terapije pa nato ugotoviva, da je glavni vzrok za težave v nerazčiščenih čustvih ali osebnemu nezadovoljstvu. Na željo stranke manualnim terapijam priključimo še individualno svetovanje ali pa manualne terapije medsebojno dopolnjujemo. Pri tem vedno sledim strankinemu cilju – razrešitvi osnovne zdravstvene težave in občutno izboljšanemu splošnemu počutju. Iz pričevanj mojih strank se lahko prepričaš o rezultatih.

Sama verjamem, da je naše telo nadvse izjemen ustroj, ki nam omogoča, da na tem planetu uresničujemo svoje poslanstvo in potrebe. Tako kot vsi stroji, tudi naše telo zahteva redno vzdrževanje. Ko delamo na polnih obratih, je za to, da lahko ohranimo svojo energijsko kondicijo, nujno potrebno, da le to vzdržujemo s pomočjo manualnih terapij. V nekaterih delih sveta se tega zavedajo veliko bolj kot pri nas in so masaže način življenja, prav to pa jim omogoča veliko bolj sproščeno in zadovoljno delovanje.

Izbirate lahko med naslednjimi manualnimi terapijami:

ANTISTRESNA TERAPIJA

V tej terapiji se posvetimo sprostitvi telesa – razbremenimo mišice, odpravim vozličke in otrdline, ki so največkrat med lopaticami, sprostim vratni in ramenski predel, glavo in dele telesa, ki potrebujejo sprostitev, pozdravim zategnjenost …

Terapija traja približno od 45 minut.
Cena: 40 EUR

HORMONSKA TERAPIJA

Skozi hormonalno terapijo opravim natančen pregled hormonalnih točk, nato pa s pomočjo univerzalne kozmične energije in refleksne terapije stopal uravnavam in balansiram celoten hormonski sistem.

Terapija traja malce 45 minut.
Cena: 40 EUR

PROTIBOLEČINSKA TERAPIJA

Terapija je osredotočena na odpravljanje bolečin, kakšne vrste terapije bom uporabila, pa je odvisno od posameznega primera. Včasih je potrebno stimulirati akupresurne točke, sprostiti napetosti vzdolž hrbtenice,  včasih sprostiti fascijo ali pa energijsko uravnovesiti telo.

Terapija traja približno od 45 minut. Save & Exit

Cena: 40 EUR

AKUPRESURNA LIFTING OBRAZNA TERAPIJA

S stimuliranjem akupresurnih točk in obraznih mišic ter uporabo dragocenih olj poskrbim za naravni lifting obraza. Terapija pa nima le lepotnega in pomlajevalnega učinka, pač pa zelo ugodno deluje tudi na zdravje ostalih delov telesa. Sproži se proces samozdravljenja.

Terapija traja 40 minut.
Cena: 60 EUR

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

S pritiskom na posebna področja na stopalih odpravljam blokade in spodbujam delovanje posameznih organov.  Z večkratno terapijo poskrbimo za dobro počutje in izboljšanje zdravja, pomagamo telesu, da se iz njega lažje odplaknejo nakopičeni toksini, ter odprejo blokade, ki so zapirale energetske kanale in ovirale zdrav pretok. Odlična je za sproščanje napetosti, odpravo bolečin v hrbtenici in za boljšo prekrvavitev organov ter telesa v celoti.

Terapija traja približno od 45 minut.

Cena: 40 EUR

Izberete lahko tudi energijsko zdravljenje:

Za razliko od manualnih, energijske terapije delujejo veliko bolj subtilno in na nevidnih energijskih ravneh. Primerne so za ljudi, ki so odprti  in zaupajo v energijsko zdravljenje. Z energijskimi terapijami odpravljam energijsko neravnovesje, energijske blokade in zmanjšanje bolečin.

ENERGETSKI PREGLED TELESA

Preden začnemo določeno zdravstveno težavo zdraviti, je potrebno najprej poiskati vzrok težave, zaradi katere je stranka prišla k meni. S pregledom čaker, meridianov in čustvenih povezav, tako preverim, kakšen je pravi vzrok za težavo, zaradi katere je stranka prišla k meni. Čeprav se v tej terapiji zdravljenje še ne začne, pa je njena vrednost nadvse dragocena. Na podlagi rezultatov lahko za stranko pripravim paket najbolj optimalnih terapij, ki ji nato pomagajo v najkrajšem možnem času doseči želeni rezultat.

Terapija traja približno 45 minut.
Cena: 50 EUR

ENERGIJSKA TERAPIJA ZA URAVNAVANJE ČAKER

Pri tej terapiji poteka intenzivno čiščenje čaker in odpravljanje energijskih blokad. Pri delu uporabljam univerzalno kozmično energijo.

Terapija traja približno od 30 do 60 minut.
Cena: 30-60 EUR

Še posebno velik učinek ima kombinirana terapija (manualna in energijska):

JABOW TERAPIJA

JABOW TERAPIJA je edinstvena tehnika, ki sprošča telo vseh napetosti, tako stresa, kot fizičnih aktivnosti, ter poškodb, zato zmanjšuje in odpravlja tudi bolečine. Uravnava energijska polja, kar pripomore k večji odpornosti in dobremu počutju, saj telo postane bolj pretočno, to pa je pogoj za zdravje in odlično funkcioniranje telesa in duha.

Terapija traja približno eno uro.
Cena: 50 EUR

Nekaj posebnega za tiste, ki želite narediti še korak več in poleg fizičnega telesa pozdraviti tudi čustva ter z njimi povezane energijske blokade:

DOTIK TELESA IN DUŠE – KOMBINACIJA MANUALNE IN ENERGIJSKE TERAPIJE, V KATERO JE DODANO ŠE PERSONALIZIRANO SVETOVANJE

Na prvem  obisku se s stranko najprej pogovorim o težavah, opravim energijski pregled telesa in naredim ustrezno manualno ali energijsko terapijo. V drugem delu opravim psihoterapijo. Za trajno izboljšanje zdravja in počutja, je v prvi vrsti potrebno pozdraviti ranjena čustva in negativna prepričanja, ki jih nosimo v sebi ter nam povzročajo težave.  Na ta način zelo izboljšamo svojo samopodobo in izboljšamo posamezna življenjska področja.

Sproti svetujem tudi glede bolj zdravega načina življenja ( prehrano primerno glede na vrsto težave, telesne vaje), ter tehnike s katerimi lažje premagujete svoje izzive in strahove, izboljšate svojo samopodobo ali pa morda medsebojne odnose.

Terapija traja 90 minut.
Cena: 65 EUR

Terapije potekajo v Ljubljani, v prijetnem okolju, obkroženem z mandalami, ki zdravljenje še pospešijo in ga naredijo še bolj prijetnega.

Za rezervacijo termina pišite na nadjaluk@gmail.com ali pokličite 031 326 384.

NE SPREGLEJ:

naloži si brezplačni e-vodič, v katerem sta opisani akupresurni točki za izboljšavo splošnega razpoloženja in zaustavitev oblivanja!
Klikni na slikico zgoraj in vpiši podatke, da ti lahko pošljem tvoj izvod e-priročnika.

NAJNOVEJŠE IZ MOJEGA BLOGARSKEGA KOTIČKA: